program

ideologi

politik

Økonomisk politik

Den økonomiske politik har altid været dét definerende træk, man bruger til at placere partierne i Danmark på højre-venstreskalaen.

 

Nihilistisk Folkeparti tager derimod afstand fra enhver økonomisk politik. Vi ligger hverken til højre eller til venstre. Vi er på bunden. Begge fløjes økonomiske politik er baseret på løgne og falske løfter, som NFP nægter at acceptere. Økonomi er en blindgyde.

Socialisme

Socialismen på venstre­fløjen lover folk frelse. Socialister har noget at tro på, men den socialistiske kapitallogik er en blindgyde.

Læs mere om socialistisk økonomi her  

Kapitalisme

Kapitalismen har for mange været en været en lang og sød drøm om købekraft, frihed og friværdi. Men man vågnede op til et mareridt. Nu ligger markedets usynlige hånd blodig på jorden, afrevet fra sin ejer

Læs mere om kapitalistisk markedsøkonomi her  

  • Vær realist - kræv det uvirkelige!

    NFP har valgt at sætte fokus på et stigende og uacceptabelt problem: Virkeligheden. Virkeligheden er en medieskabt symbolsk forblændelse, som giver befolkningen netop de illusioner om formål og mening, der er nødvendige for, at nogen gider at udføre deres meningsløse sisyfosarbejde.

    Læs mere om NFPs realpolitik her...

  • Diskutér NFPs økonomiske politik.

    På NFPs forum Intet tilfælles kan du debattere, kommentere og kritisere vores politiske program.

    Diskutér NFPs økonomiske politik Her...