program

ideologi

politik

Bistandspolitik

Den politiske forbruger tror, at han kan redde verden, mens vi fortsætter vores nihilistiske forbrugsfest. Verden bliver bedre, hvis vi bare alle sammen køber økologiske grønsager og drikker Max Havalaar kaffe. Lad os stoppe krig, lidelse og sult ved at spise rucolasalat og drikke caffé latte. Hvilken smuk tanke!

Nihilistisk Folkeparti opfordrer til, at dette naive håb om at gøre en forskel straks manes i jorden. 

Der dør et barn af sult hver sjette sekund. Årstiderne, der udbringer god økologisk samvittighed til danskerne, har en omsætning på 236 millioner kroner årligt. Det koster 85 øre at producere et måltid mad til et af denne verdens mange sultende børn. For 236 millioner kroner kunne man have givet 760.000 små, grædende, uskyldige børn mad i et år.

Danskerne skal fratages den politiske forbrugers sutteklud og indse at de er ligeglade med døde børn

NFP er stolte af danskernes frådseri. Vi danser også ubekymret videre til "giv en hånd til Afrika", mens bunken af børnelig vokser dag for dag. Lad os danskere åbent stå ved, hvad vi gør – vi handler som nihilister!

Men det er ikke nok for NFP, at vi opfører os som nihilister. Det danske folk skal også vide, at de er nihilister. Derfor skal danskerne fratages den politiske forbrugers sutteklud og indse at de er ligeglade med døde børn.

NFP vil konkret arbejde for, at der indføres en mærkningsordning på alle varer, hvoraf man let kan aflæse hvor mange børns lidelsesfulde liv, man kunne have forlænget - i stedet for at købe det pågældende forbrugsgode.

Uden grusomhed, ingen fest!
Friedrich Nietzsche

  • Dødebørn tæller

    Bliver det bedre dag for dag?

    Børn døde af sult siden "Afrikasangen" udkom første gang i 1985:

     

  • Velgørenhedssangen Afrika