program

ideologi

politik

Dyrevelfærd

Dyrevelfærd

Danskerne elsker nuttede dyr. Det gør Nihilistisk Folkeparti også. Alt er ligegyldigt – undtagen nuttede dyr. 

Alt er ligegyldigt – und­tagen nut­tede dyr

 

 

 

Hvem bliver ikke blød om hjertet, når man ser en logrende hundehvalp eller en andemor, der fodrer ællingerne i åen? NFP mener, at dyrevelfærd er et overset politisk emne.

 

For danskerne er nuttede dyr meget vigtigere end mennesker og NFP svigter aldrig sin rolle som folkets stemme. NFP synes også, at et lille marsvin der bliver sat ild til, er vigtigere end 1000 mennesker der dør i et jordskælv. Dyretransporter gennem Europa er en større tragedie end bådflygtninge udenfor Europas grænser. Tænk dog på den stakkels hest og dens store brune øjne.

 

Hvis Irak havde været befolket af hundehvalpe havde NFP heller ikke støttet den aktivistiske udenrigspolitik. Det ville jo være umenneskeligt!

 

Dyr er fuldstændig ligegyldige, hvis de ikke er nuttede. Det vækker heldigvis ingen folkebevægelser når orme, fisk eller fugle lider. Kun nuttethed tæller.

 

NFPs dyrevelfærdspolitiske line er klar! Der skal udarbejdes en nuttetheds-kanon ud fra objektive kriterier såsom pels og øjenstørrelse, så vi rationelt kan afgøre, hvilke dyr der har krav på velfærd.

Alt er ligegyldigt – undtagen nuttede dyr!

  • Er et nihilistisk parti en selvmodsigelse?

    NFPs FAQ besvarer en masse spørgsmål, som folk ofte stiller til partiet.

    Læs hvorfor NFP ikke er en selvmodsigelse Her...

  • Truslen mod Danmark!

    Nihilistisk Folkeparti kræver, at politikerne vågner op! Den største trussel mod Danmarks sikkerhed er indenfor Europas grænser. 

    Læs mere om NFPs udenrigspolitik her...